Met gnocchi in een romige saus was de paardensla ook heel goed te eten (gnocchi waren goed gelukt, en lang niet zoveel werk als ik dacht!). Hier een fotootje van het eindresultaat:
zondag 8 maart 2009
Als je aan het einde van je geld nog wat maand over hebt...
... dan is het niet zo'n heel gek idee om wat paardensla te gaan plukken! Jajaja, ik was jullie nog een eindverslagje schuldig over het avontuur met de dandelion greens van vorige week. Hoe was het? Niet heel slecht! Een beetje bitter, net zoals heel veel van de andere greens, wat niet helemaal optimaal was in dit recept. Dus als jullie op een dag besluiten om je groenten alleen nog maar zeer lokaal (= achtertuin) te zoeken, dan zou ik aanraden om de peerdenslaoi als volgt klaar te maken: Uitje fruiten, blaadjes in stukjes erbij, 2 cm gember erbij raspen, 2 teentjes knoflook, geperst, een pepertje (of wat sambal) een lepeltje suiker en tomaat in kleine stukjes. Alles een beetje laten sudderen totdat de blaadjes geslonken zijn. Lekker met rijst!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten