woensdag 1 januari 2014

Afwachten

Zo, het lijkt erop dat we veilig zijn. In ieder geval, als het gaat om potentiele verjaardagen op grote feestdagen: geen kerstkindje, geen oudjaarskindje, geen nieuwjaarsdagkindje (behalve als ie nu ineens heel veel haast gaat maken, maar ik wil liever slapen vanavond!). 

Het is weer een rare tijd, deze dagen na de uitgerekende datum. Vorige keer ook al. Je weet dat er echt heel binnenkort een kind gaat komen, elk pijntje en steekje kan ineens iets betekenen, maar tot nu toe dus niet. Het is een soort van niemandsland, een tussentijd waarin ik eigenlijk niets meer wil plannen want er kan ieder moment.... En dus heb ik bijzonder weinig te doen. Maar dat is ook wel lekker, want het is geleende tijd waarbij we nog heel erg genieten samen van de dagen alleen met Amitai, de relatieve rust van het leven dat we met zijn drietjes de afgelopen 2.5 jaar hebben opgebouwd. Ik weet dat het allemaal weer anders gaat worden als de baby er eenmaal is.

week 41, met glitternieuwjaarsjurk

Daarnaast heb ik mooi even tijd gehad om een geboortekaartje te ontwerpen, en het design van het blog aan te passen. Dat kwam ook goed uit. Eigenlijk zou ik natuurlijk nog echt kunnen werken, maar ik geef mezelf lekker vrij. Als ik morgen nog niet ga bevallen, dan ga ik een massage halen en misschien nog even naar de kapper. Die revisies van artikelen mogen wachten.

1 opmerking:

Renée zei

Je ziet er nog steeds prachtig uit, maar Yamina begint een beetje ongeduldig te worden. Overmorgen?