woensdag 26 augustus 2009

We zijn weer thuis!

Er zijn een flink aantal redenen waarom teruggaan naar Amerika iedere keer weer bitterzoet is, en het overgrote deel van die redenen leest dit blog (hoi papa & mama, opa & oma ;-). Maar er zijn ook een paar redenen waarom het fijn is om weer hier te zijn. We genieten weer volop van ons heerlijke apartement, en het is leuk om Yair weer eens wat meer te zien, want toen we in Nederland zaten waren we vaak bij onze respectievelijke families. En dan is natuurlijk ook nog onze nieuwe auto! We hebben net voor het eerst boodschappen ermee gedaan: wat een luxe. Heerlijk. Genieten. Super.

Maar, al deze dingen zijn bijzaken, want de allerallerallerbeste reden om weer in de VS te zijn is dit:
Nee, ik ben niet speciaal blij om mijn computer te zien. Het gaat natuurlijk om wat er om mijn scherm heen zit! Een fantastische paars met groene monitorhoes, handgehaakt door mijn geliefde zuster!!!! Al die weken brandde dit kleinood een gat in mijn koffer. En vandaag kon ik m dan eindelijk in gebruik nemen. De foto's doen m eigenlijk geen recht. In het echt is het NOG mooier, grappiger, beter, jaloersmakend cool.

Het lijkt erop dat Renee niet alleen de beste kaarten stuurt, maar ook de beste cadeau's geef. In vergelijking met haar steek ik maar een beetje magertjes af.....

3 opmerkingen:

Renée zei

Ahaaaaa!!!!!!!

Marte zei

En, wat vind je ervan? Is het wat je voor ogen had?
Ik wordt er heel gelukkig van. De zwaartekracht was wat teveel voor m aan de onderkant van het scherm, dus daar heb ik m even vastgeplakt. Ik zit te denken of ik m misschien nog een beetje moet innemen, maar ik vind eigenlijk, de knoedel daar beneden wel charmant.

Renée zei

Ja, wel wat losser dan ik dacht - zelf zou ik hem wat innemen, maar het is natuurlijk geheel en al aan jou :-)