dinsdag 19 april 2011

Week 27 - De Buik


Week 27 was de week waarin ik verschrikkelijk sliep en de mensen op de zwangerschapscursus Yair bang maakten met specifieke voorlichting over hoe dat nu gaat, zo'n bevalling. Ik sliep al slecht voor de cursus, dus ik denk niet dat het voor mij daar mee te maken had. Maar ik geloof dat we beiden over onze trauma's heen zijn, ik slaap weer gewoon door, en Yair... Nou ja, dat zou ik eigenlijk aan hem moeten vragen.


Andere spannende dingen deze week? Ik had voor het eerst in tijden weer een broek aan. Ik geloof dat de laatste keer was toen we op vakantie waren in Israel, afgelopen Februari. En de keer daarvoor? Uhmm, waarschijnlijk toen we op vakantie waren in de VS, vorig jaar (met uitzondering van een sportbroek, maar uhm tsja die heb ik de laatste tijd nou ook niet echt vaak aan).
Gezien het feit dat ik alleen maar een broek draag op vakantie zou je denken dat ik broeken associeer met leuke dingen en ze juist vaker zou willen dragen, maar dat lijkt niet echt het geval. Maar, afgezien daarvan, zwangerschapsbroeken zitten 100 keer lekkerder dan gewone broeken (die knellen altijd ergens, en als ze dat niet doen dan zakken ze af), dus ik vind het niet eens erg om deze jeans (gekregen van Hanneke! bedankt!) te dragen. Woot woot.

1 opmerking:

A. zei

jeans! OMG WTF? You look FABULOUS in them, though. Like hte top, too.