woensdag 15 juni 2011

Week 36 - De Buik

Geen week 35, geen zin om een foto te nemen en toen was de week ineens alweer voorbij. Maar, Josan is vandaag zo lief geweest om wat foto's van mij met buik te schieten in week 36! Dus ja, de baby zit nog gewoon op zijn plek (en dat is maar goed ook, want Yair is nog tot zaterdag in Japan), no worries. Ik bespeur in mijn gezicht in de foto hierboven wel enige verbazing over de afmeting van mijn buik... En dat mag ook wel, ik ben eigenljk best wel ginormous.
Maar in het dagelijks leven valt het me nog best mee. Ik heb nou niet bepaald last van mijn buik. Ik slaap prima, lopen gaat zelfs weer beter dan een week geleden (bekken is genoeg uitgerekt nu?), en het is lekker om het wat rustiger aan te kunnen doen nu mijn zwangerschapsverlof is begonnen.
Ik zit sinds zaterdag gezellig in Tiel, bij Paul en Josan. Heb heerlijk geluierd, lezend in de tuin en knuffelend met honden, en natuurlijk gezellig kletsend met Paul en Josan. Vandaag is het alweer tijd om terug te gaan naar Amsterdam, jammer, maar ook wel praktisch. Kan ik daar ook nog wat dingen doen (gordijnen op maat maken, even naar de universiteit om met wat studenten te praten).Verder probeer ik serieus te zorgen dat we klaar zijn voor als de baby zich daadwerkelijk aandient. We zijn nu de trotse bezitters van een autostoeltje, en een kinderwagen. Nu nog een bedje, en dan zijn we er echt helemaal klaar voor. Maar dat komt volgende week al, dus, effectief, zijn we er al helemaal klaar voor. In ieder geval qua spullen. Nu nog mentaal, en, voor mij, qua werk, en dan ben ik helemaal blij.
Posted by Picasa

1 opmerking:

Renée zei

Je bent heel mooi! Al mijn collega's hebben je ook bewonderd (jou en de hond).