maandag 20 juni 2011

Week 36 - De Buik nogmaals

Afgelopen vrijdag had ik een feest met een dresscode. Wit of sportief, dat was de keuze qua outfit. Nu heb ik sowieso al weinig sportieve kleding, en al helemaal niet iets wat me nu nog enigszins charmant zou passen. Normaliter draag ik ook weinig wit, maar gelukkig had ik al helemaal aan het begin van mijn zwangerschap een prachtige witte zwangerschapsjurk gekregen van vriendin A. Zij had deze jurk zelf ook aangeschaft voor een feest met dresscode wit toen zij hoogzwanger was.... Kwam dat even goed uit!


Omdat ik zelf vond dat ik er behoorlijk leuk uit zag heb ik besloten om nog een paar foto's te nemen, hoewel de officiele buikfoto's voor week 36 al waren geplaatst. Maar ja, zo vaak doe ik geen make up op, dus dat wilde ik toch even vastleggen!

Vandaag is de foto genomen in de logeerkamer. Dit kamertje is nog in ontwikkeling, en dient tevens als opslagruimte voor allerhande dingen. Onder andere dat grote turquoise monster, het kledingkastje voor Amitai. In de foto is ie nog niet helemaal af, maar in dit weekend heb ik driftig doorgewerkt, en nu is ie helemaal netjes afgelakt van buiten, en van binnen bekastpapiert. Ik ben er erg tevreden mee.

Jammer dat de kamer van Amitai nog steeds niet klaar is, vanwege een maar dooremmerende lekkage. Maar, het heuglijke nieuws is dat de muren nog steeds droog zijn na de afgelopen 2 weken, waarin het toch een paar keer flink geregend heeft. Zou het dan toch opgelost zijn, na meer dan een half jaar??? Ik durf het bijna niet te hopen!

Geen opmerkingen: