donderdag 6 oktober 2011

Jong en Oud

Gisteren zijn we op bezoek geweest bij de vroegere nanny van Yair. Zij heeft op hem gepast vanaf zijn eerste levensjaar bijna totdat hij uit huis ging. Ik vond het erg leuk om haar eindelijk te ontmoeten, en een eer om Amitai aan haar voor te stellen.



Yair merkte vandaag op dat als Amitai net zo oud wordt als deze lieve dame, dat deze foto dan het bewijs is dat 2 mensen elkaar hebben ontmoet wier levens samen 2 eeuwen omspannen. Tante Tien is geboren voor de eerste wereldoorlog, en Amitai zou best nog wel eens tot in de 22e eeuw kunnen leven (hopelijk zonder nog meer wereldoorlogen mee te hoeven maken).


Raar idee, dat Amitai de baby naar alle waarschijnlijkheid toch ook op een gegeven moment Amitai de bejaarde zal worden...

2 opmerkingen:

Yael zei

Lieve Kinderen ,Marte en Yair, Yair en Marte .

Wat vond ik het ontroerend om deze foto's te zien van onze lieve lieve Tante Tien ,die Amitai in haar armen heeft ,zoals zij vroeger Yair in haar armen hield.

Dank je wel, wat een mooi cadeau is jullie bezoek aan onze lieve nanny. Wat bijzonder om die band met haar door te geven aan Amitai . Knuffels ,Yma, Yael

yair zei

ja, wij vonden het ook heel bijzonder.