zondag 5 februari 2012

Voor later

Soms kom ik kleine dingetjes tegen her en der op het internet. Leuke dingen om te doen met Amitai. Maar veel van die Dingen zijn nu nog niet relevant voor Amitai want tsja, hij is nog maar een kleine baby. Om te zorgen dat ik ze niet vergeet dacht ik een lijstje te beginnen, hier, met leuke dingen voor vroeger of later.

- "Schilderen": Amitai kan nu nog niet echt tekenen of schilderen. Maar als ik een stuk van de kamer aftape met vuilniszakken, een groot vel papier neerleg en daar Amitai opzet met enkel een luier aan en een aardige hoeveelheid vingerverf, dan zou het kunnen dat daar wel een leuk werkje uitkomt. Alleen even zorgen dat de verf enigszins eetbaar is natuurlijk.

- Impromptu speurtocht in het museum: Dit is een ideetje voor als Amitai een stukje ouder is en we hem op vakantie weer voor de zoveelste keer meeslepen naar een museum. Voordat we naar de daadwerkelijke tentoonstelling gaan moeten we dan eerst even langslopen bij de museum-winkel. Daar koop je enkele ansichtkaarten met kunstwerken, die we dan samen kunnen gaan zoeken in het museum.

- Met enige regelmaat (ieder jaar?) een silhouet maken van Amitai.
Van dit


naar zoiets


Geen opmerkingen: