donderdag 9 juli 2009

Fox news

Fox News is een superrechts uberchristelijke Amerikaanse nieuwszender. Ongeveer de helft van Amerikaanse kijkers die naar prime-time news ('het journaal') kijken via kabeltv kijken naar Fox News. Voor de gemiddelde inwoner van Cambridge is het geen nieuws: Fox News overdrijft, liegt en bedriegt, schijnbaar met als doel angst te zaaien. Angst voor socialisme, overmatige bemoeienis van de overheid en mensen die je komen dwingen om je baby te aborteren.

Ik kijk nooit Fox News. Het leek mij een beetje overdreven, die haar tegen Fox news. Het leek mij een beetje zoals de telegraaf, ietwat hetzerig, maar over het algemeen niet echt bewust leugenachtig. Maar nu kreeg ik dit filmpje opgestuurd van een collega: FOX news over nederland



Wauw. Wisten jullie dat je in Nederland met meer dan 1 persoon kan trouwen? En dat infanticide een van onze nationale hobbies is? En laten we niet vergeten: dat de pil van Drion waarschijnlijk over een jaar of 2 compleet legaal is? Bedankt Fox News dat jullie me hebben duidelijk gemaakt dat jullie inderdaad een stelletje leugenachtige bedriegers zijn die de geesten van jullie kijkers dag in dag uit vullen met stompzinnige bangmakerij.

Geen opmerkingen: