maandag 9 mei 2011

De Buik - Week 30De batterij van mijn camera is leeg, en ik kan de lader niet vinden (volgens mij zit ie nog in een koffer van de vakantie, en die tas ligt boven op een kast, en ik ben te lui en stram en buikspierloos om de relatief zware koffer van de kast af te tillen. En ik heb vooral geen zin om m vervolgens weer terug te tillen). Dus, voor nu even wat crappy foto's genomen met mijn laptop. Met excuses.
Ik heb vorige week geaccepteerd dat ik waarschijnlijk niet de hele zwangerschap door ga komen met kleren die nu in mijn kast liggen. Ik heb wel een paar officiele zwangerschapsitems (2 jurken en 1 broek), maar tot nu toe probeerde ik toch zo veel mogelijk spullen te dragen die ik al reeds bezat voor de conceptie. Maar ondertussen werd het toch steeds moeilijker om iets te vinden wat lekker zat, en om nu de komende 2 maanden met 2 jurken en 1 broek te doen leek mij wat magertjes. Dus vorige week heb ik nog een officiele zwangerschapsjurk gekocht, te zien in de foto. En, grappig genoeg, die is zelfs nog een beetje ruim in de buik! Dus, ik heb nog plek om te groeien. Mooi.
Posted by Picasa

1 opmerking:

Maura zei

Leuk! Het jurkje natuurlijk, maar zeker ook de belly!

Tip van een ervaringsdeskundige die ook heel weinig "officiele" zwangerschapskleren gekocht heeft: lekkere tricot stretch rokjes.. die blijven ook gewoon passen en de HEMA heeft heel veel smaakjes (voor weinig).

x en tot heel gauw.. ben erg naar de belly (beweegt het al lekker?)