dinsdag 24 mei 2011

Week 33 - De Buik

Huh? Ja inderdaad. Ik sla een week over. Zomaar ineens van Week 31 naar Week 33. Dat is omdat ik eigenlijk al een tijdje 1 dag achterliep op de weken. In plaats van op zondag (de dag waarop de week-overgang plaatsvindt) nam ik de foto's altijd maandagochtend. Dus officieel was de volgende week dan alweer begonnen, maar ik vond het nog wel kunnen. Maar nu heb ik al twee weken de foto genomen op dinsdagochtend, en dan kan ik toch niet meer aan mezelf verkopen dat dat nog een fatsoenlijke weergave is van de week daarvoor! Dus! Transparantie is mijn middle name, ik blog wat ik denk en ik doe wat ik blog, etcetera etcetera, vanaf nu kloppen de weeknummers met de foto's.

O ja, en ik heb besloten om de komende tijd de foto's op verschillende plekken in ons huis te gaan nemen. Mijn lieve vriendin A. uit Amerika vraagt al TIJDEN om foto's van ons huis en ik ben een luie hond. Te lui, lijkt het om de kleine moeite te nemen om rond te lopen door ons huis en gewoon wat foto's te nemen van kamers en dingen. Maar, ik merkte dat ik het wel kon opbrengen om foto's van mezelf te nemen om de zwangerschap te documenteren, dus op deze manier combineer ik het gewoon! Vandaag dus de keuken, om te beginnen.


Qua zwangerschap gaat het allemaal goed. Gisteren ben ik voor het eerst naar zwangerschapszwemmen geweest. Lekker een half uurtje rondhopsen in een warm bad, en oefeningen doen met andere dikbuikigen. Was heel gezellig, want er was ook nog iemand van de zwangerschapscursus die Yair en ik hebben gevolgd de afgelopen 10 weken. Veel geklep over hoe ver iedereen was enzo. Grappig. Opvallend was dat 2 vrouwen in de groep een tweeling krijgen! Dat lijkt me meer dan gemiddeld, op een groep van zo'n 15 vrouwen. Verder was ik gisteren bij de verloskundige, en zoals ik al had gemerkt aan de staat van mijn bekken is het hoofd van de baby nu al netjes stevig ingedaald. Hij kan nog wel om zijn as roteren (en dat voel ik ook, soms meer been-activiteit links, en andere dagen moet ik rechts allerhande uitstekende voeten en konten terugduwen), maar niet meer naar boven. Dus, dat is mooi. Het lijkt erop dat hij met de goede kant eerst eruit komt.

2 opmerkingen:

Yael zei

Hi Marte ,wat grappig dat je jurk zo mooi is voor je buik en zo goed past bij de kleuren van de keuken.Babytje zal tevreden zijn .
Liefs

Yael

Marte zei

ha, ja idd. Compleet toeval allemaal, had en droeg deze jurk al voordat ik zwanger was. Of deze keuken had!

Marte