donderdag 25 augustus 2011

Eerste vermaanddag

Precies 1 maand oud!

Gisteren was de eerste vermaanddag van Amitai. De tijd vliegt en nu is het alweer een maand geleden dat Amitai begon aan zijn leven buiten mijn lichaam.


Om dit heuglijke feit te vieren hebben wij als goede ouders een kadootje gekocht. Of eigenlijk, het kwam gewoon zo uit dat de babygym die ik op Marktplaats had gevonden gisteren moest worden opgehaald. Maar het klinkt natuurlijk beter als we zeggen dat dit precies zo gepland was.

Volgens Yair is de babygym nu nog niet echt aan Amitai besteed, dus misschien was het niet zo'n briljant kado voor zijn eerste vermaanddag. Maar ik vind dat hij echt wel kijkt naar de gezellige dieren. En bovendien vond ik dat het tijd was om Amitai's 'speeltijd' (want de boekjes zeggen dat Amitai's dagen zouden moeten bestaan uit cycli van eten, spelen en slapen) uitdagender te maken, zodat hij blootgesteld wordt aan meer dan alleen onze gezichten of het plafond en de zijkant van de bank. Want we moeten natuurlijk zo vroeg mogelijk beginnen met het trainen van dat breintje!

Geen opmerkingen: