donderdag 4 augustus 2011

Aangekomen!


11 dagen

We zijn vandaag naar het consultatiebureau gewandeld om Amitai te wegen. Dat was niet bepaald een verre wandeling, het consultatiebureau (dat nu ouder-kind centrum heet, volgens mij) zit bij ons in de straat, dus dit wordt vast een wekelijks uitje voor ons. Elke donderdag lekker wegen!

10 dagen

Deze weging was heel positief want Amitai zit alweer boven zijn geboortegewicht, zoals het ook hoort op dag 11. Dus we waren superblij.


9 dagen

En hij moest niet eens huilen toen we hem in zijn blootje op de koude weegschaal legden (als enige van de aanwezige kindjes, wij trots natuurlijk. Hij is zo'n bikkel!).


4 dagen

Ik ben wel opgelucht trouwens dat hij is aangekomen. Ouderschap blijkt gepaard te gaan met veel intense emoties, in ieder geval voor mij. Veel liefde en geluk, maar ook wel wat onzekerheid en bezorgdheid. Doe ik het wel goed? Krijgt hij genoeg eten? Breek ik zijn nek zo niet? Heeft hij het te warm, te koud? Het overgrote deel van deze vragen blijven (helaas, voor nu in ieder geval) onbeantwoordt, maar de weging van vandaag liet in ieder geval zien dat hij genoeg eten binnenkrijgt. Pfeew.

2 dagen

1 opmerking:

Maura zei

Hee... da's goed nieuws! Dat het maar een lekkere dikzak mag worden!

En wat een dappere dude: niet huilen terwijl je bruut ontkleed op een weegschaal gelegd wordt! Ook niet gepiest en gepoept ? Altijd fijn!

x

P.S. ik kon er geen kiekjes bij zien (ik zie alleen kruisjes)