donderdag 18 december 2008

Radiostilte

Ik was niet van plan om veel te gaan bloggen in de drie weken dat ik hier in Nederland ben. Veel te veel dingen te doen, en in de tijd dat ik niets te doen heb wilde ik graag gaan genieten van de heerlijke rust hier in Tiel. Lekker kijken naar de voorbijkabbelende waal vanuit de huiskamer, een beetje in kaplaarzen door het natte gras van de tuin lopen.... Maar vandaag is de rust mij niet gegund.

Terwijl ik dit zit te typen wemelt het in de normaal zo rustige tuin van mijn ouders van de politie agenten en de brandweermannen. Met mij en de mijnen is er niets aan de hand, wees gerust. Maar aan de andere kant van de dijk
ligt een lijk.
I kid you not, dit is geen verlaat sinterklaasgedicht, ze zijn druk bezig een drijver uit het water te vissen die helaas precies op het perceel van mijn ouders is aangespoeld.
En ik zit hier lekker alleen thuis! En ik heb daar gisteren nog over de dijk gebanjerd! Gelukkig maar dat ik niet in het water heb gekeken, ik was niet graag degene geweest die deze verrassing had ontdekt. YukYukYuk.

2 opmerkingen:

Josan zei

Kijk, daar kom je nou voor naar huis! Beetje spanning, beetje sensatie....
En onze sinterklaasavond moet nog komen.

Yael zei

Ik hoorde het verhaal van Yair.Nou ik vond het wel eng. Lijkt wel een titel voor een detective: Een lijk in de tuin.
Brrrr,

Yael

Maar fijn dat je er bent en fijn je morgen te zien bij het feestje van Tsjerk en Tineke