dinsdag 13 oktober 2009

Krasje

Sinds we onze mooie nieuwe groene milieuvriendelijke stille auto hebben maakt yair zich vrij veel zorgen over schade aan ons snotmobiel. Eergisteren en gisteren hebben we gevieren naar een van de deuren staan staren om te kijken of er nu wel of niet een krasje zat, en daarna hebben we gezellig gediscussieerd over of dat al-dan-niet krasje zou kunnen worden weggehaald met en beetje autowas. Uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat het niets voorstelt, gewoon even poetsen! Dus toen was Yair weer helemaal gerustgesteld.

Gelukkig maar! Krasloze auto, gelukkige Yair.
En nu ziet de auto er zo uit.Yep, we stonden te wachten voor een rotonde toen we van achter werden aangereden. Bumper eraf, achterklep aan gort, en de andere auto (nou ja, het andere busje) had niets. Dus nu is onze lieve snozzer bij de garage, en hopen wij dat het allemaal weer helemaal goed komt. Gelukkig zijn wij verzekerd, en was de andere partij ook verzekerd, en aangezien wij stil stonden en van achter werden aangereden komt alle schade hoe dan ook voor rekening van de andere partij.

Enige voordeel is dat Yair zich nu waarschijnlijk niet meer zo druk zal maken over kleine krasjes!
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

Renée zei

Ik vertaalde het hele verhaal net voor Kenny. Reactie: Yair jinxed it!

Marte zei

Ha, hij voelt zich al zo schuldig omdat hij degene was die reed. En het was duidelijk niet eens onze schuld! Dus dat vertel ik maar niet aan m, dan moet ie huilen...

yair zei

hihi, ik kan het blog toch ook lezen....

Bas Otten zei

Da's niet zo mooi

Groeten,

Ben