zondag 17 juli 2011

Week 40 - De Buik1 week na de uitgerekende datum, nog geen weetje aan de horizon (of in de baarmoeder). Amitai zit waarschijnlijk nog steeds lekker, hij spartelt in ieder geval nog lustig erop los. Dus ik neem aan dat hij zich wel goed voelt.


De foto's van de 40 weken buik zijn genomen in de kamer die toch ooit de kamer van Amitai moet worden. Maar nu nog even niet. Ja, natuurlijk had ik de ruimte graag af willen hebben nu, ook al zou Amitai waarschijnlijk hoe dan ook de eerste paar maanden bij ons op de kamer hebben geslapen. Maar helaas... een hardnekkige en moeilijk te vinden lekkage zorgde voor een kink in de kabel.Ondertussen lijkt de oorzaak van de lekkage opgelost. De muren zijn compleet droog, en de schimmel is verwijderd, daar waar ik erbij kon zonder trap (ik had geen zin meer om op een trap te klimmen met mijn grote buik. Lui he?). Maar, omdat de muren zo nat zijn geweest moet het stucwerk hier en daar vervangen worden, en daarvoor moeten we werkmannen in huis laten, en daar heb ik nu (en had ik de afgelopen weken, gezien het aanwezige risico op bevalling en pietepeuterig kindje) geen zin in. Dus dat moet wachten tot na de bouwvak... Helaas! Maar ja, daarna kunnen we eindelijk aan de slag met verven.

En zullen we een ander plekje moeten gaan vinden voor Yair's roeimachine. Hopelijk past ie in de logeerkamer.
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

A. zei

another excellent dress! and what an adorable blog re-design...
You look fabulous (-:

Marte zei

Thanks thanks! I try not to repeat outfits for the pics, but I'm running out of original clothing (that fits & is comfy)... So I've worn this dress beforem in one of the earlier pics. Quelle horreur!

But at least the blog has a new outfit. Very baby-fahig!

Love, Marte

Maura zei

Oh jaaaa.... leuk! Ziet er heel geloofwaardig kinderboekerig uit! Lief, die olifantjes!