zondag 31 januari 2010

Allenig

Yair heeft vanochtend het Snotmobiel volgeladen en is nu hopelijke ongeveer tussen hier en Atlanta. De komende twee maanden ben ik alleen in ons grote huis! Saaaaaaai.

Ik ben zelf net terug uit Las Vegas, en dat klinkt opwindender dan het was. Ik was daar voor een congres, en heb dus vooral veel mijn eigen hotel en het congreshotel gezien. En de route tussen deze twee locaties, 5 minuten weinig opwindende stoep & weg. Maar de avond voordat ik weer terugvloog naar huis zijn we wel wat gaan drinken in een hip nieuw hotel (slash casino, slash winkelparadijs, slash uitgaansgelegenheid, slash theater), The Wynn. We zaten buiten aan een klein meertje danwel erg grote vijver, te genieten van een lekkere maar prijzige cocktal toen plotseling dit gebeurde:Jup, plotseling verscheen er een reusachtige kikker (de waterval waar ie op zit is twee verdiepingen hoog, De Efteling on steroids!) die een liedje voor ons zong. Daarna was er elke 30 minuten een nieuwe licht dada-eske licht- en geluidsshow. Daarom kost een drankje daar $14, denk ik. Maar, ik had tenminste wel het gevoel dat ik even echt in Vegas was.

6 opmerkingen:

Yael zei

Hi Marte ,
Ja ik kan me dat gevoel van allenig voorstellen,maar die zingende kikker vond ik wel leuk en een heel klein beetje troost .Toch?
Maar eh..wat is een snotmobiel ?
Ben benieuwd
Liefs

Yael

Marte zei

De Snotmobiel is onze Prius!

Renee zei

Creeeepy! Heb je nachtmerries van de enge kikker gehad?

I droomde dit weekend dat jij en papa en mama allemaal bij mij op kantoor werkten, en dat ik helemaal gestoord van jullie werd. Ook een nachtmerrie!

Marte zei

De kikker was lieftallig in vergelijking met de uitsmijter van de avond:
http://www.youtube.com/watch?v=Mh0YWTExTco
In het filmpje zie je niet echt dat het een enorm 3d hoofd is waar de gezichten op worden geprojecteerd.

Marte zei

http://www.youtube.com/watch?v=XPBhodSiMpQ
nog meer footage

Renée zei

Eng!!!