dinsdag 9 september 2008

Pech

Ik heb hele mooie nieuwe schoenen, paars met hoge hakken, gekocht voor Yairs promotie, en die had ik vandaag aangedaan om een beetje in te lopen. Gewoon, om rustig mijn voeten een beetje te laten wennen aan de schoenen, en de schoenen aan mijn voeten.
Dus ik wilde vanavond na het werk op mijn fiets stappen, want ik ga natuurlijk niet dat hele eind van en naar mijn werk lopen. En ik voel "flubber flubber". Inderdaad, lege band. En het was al 7 uur, dus ik kon niet even naar de fietsenmaker lopen voor een snelle reparatie. Om het erger te maken leek het er verdacht veel op dat er een onderdeel van mijn ventiel miste bij mijn voorwiel, een soort ring/ dopje wat wel aanwezig was bij mijn achterwielventiel en alle fietsen om mij heen. Dus misschien is het niet eens toeval, deze platte band, maar moedwil.
In ieder geval. Ik moest naar huis lopen. En ik had nieuwe hoge hakken aan.
Er ging heel veel door mij heen op dat moment: ik jat het dopje/ringetje van iemand anders, en probeer mijn band op te pompen - ik loop wel op blote voeten naar huis - ik neem een taxi..... Maar, ik heb geen van drie gedaan. Ik heb de pijn verbeten en heb niet eens gestrompeld tijdens de 25 minuten durende wandeling (wat natuurlijk niets is, maar als je de blaren op je tenen voelt schuren.... ik ben een slappeling).
Zie hier mijn wandel-outfit:
Het mooiste moment kwam toen ik bijna thuis was, en mij realiseerde dat ik al die tijd met mijn rugzak met daarin mijn comfortabele sportschoenen had gelopen (ik was immers net naar de sportschool geweest).
Zie hier mijn gemiste kans om als een echte werkende American woman naar huis te lopen:

Zien jullie trouwens ook dat mijn benen in foto 1 lang en dun zijn, en in foto 2 kort en chubby? Dus, mijn voeten deden dan misschien wel een beetje pijn tijdens mijn wandeltocht, maar ik zag er wel goed uit!

2 opmerkingen:

Yael zei

Wat zei de fotograaf van je benen, je schoenen en je mooie jurk en je geweldige wandeling?
Yael

Marte zei

Hij vond het heel zielig voor me natuurlijk, dat ik pijnlijke voeten had.
En volgens mij had Yair me de dag daarvoor al gecomplimenteerd met mijn outfit :-D