vrijdag 10 april 2009

Pfff

Ik post de laatste tijd weinig, ik weet het.
Weinig inpsiratie. Druk. Allemaal geen excuus! Ik heb nog niet eens een recap gepost van ons uitstapje naar SanFran en we vertrekken alweer bijna naar Italie..... En daar heb ik zeker geen internet, dus dat wordt 2 weken oorverdovende stilte.

Maar ja, om het goed te maken, een link naar een leuk stukje van Merel Roze: linkerdelink. Als ik zelf niets leuks kan schrijven dan moeten jullie maar bij anderen gaan lezen (en nee, het onderwerp van dat stukje heeft niets met mij te maken, ik vond het gewoon een superleuk geschreven verhaaltje, het is geen hint). Ik moet haar nieuwe boek nog steeds gaan kopen, de samenvatting spreekt me erg aan.

2 opmerkingen:

Erica zei

Ha die Marte,
'k Heb het boek van Merel Roze gekocht na m'n bezoek aan jou - we hadden het er immers over gehad én ik volg haar (grappige en bijna-net-zo-leuk-als-die-van-jou) blog dankzij jouw tip. 't Boek is best leuk maar niet heel verrassend of bijzonder of zo. 'k Vond de hoofdpersoon ook een beetje een zeurpiet, dus dat verhoogt de sympathie ook niet erg. Maar wel een prima boek om in je superhuis in Italie met een lekker glas wijn te lezen.. liefs,
Erica

Marte zei

Hmmm, nou misschien ga ik 'm dan wel in de bieb halen als ik weer in NL woon ;-) Jammer, het klonk heel veelbelovend!