donderdag 28 augustus 2008

Wow!


Voor deze speech van Obama hoopte ik dat hij zou winnen. Nu ben ik ervan overtuigd dat hij gaat winnen.
Hij is een inspirator & een motivator (sorry voor de cup-a-soup reclame bewoordingen). En zijn programma benadrukt juist de dingen die het belangrijkst zijn, scholing, gezondheidszorg, en meer in plaats van minder belastingen voor de allerrijksten. Maar ja, ik zou nooit voor de republikeinen zijn, dus misschien is mijn enthousiasme over de inhoud van zijn Obama's verkiezingsprogramma niet erg betekenisvol. Maar ik denk wel dat het enthousiasme dat ik nu voel bij de persoon Barack Obama wel iets is wat veel Amerikanen ook ervaren. Dat was een zeer enerverende speech. Dat was een zeer inspirerende bijeenkomst. Wat mij betreft is het een kat in het bakkie!
Ik ga ook een poster aanvragen.iIk kan dan wel niet stemmen hier, maar dat weten de mensen die voorbij onze ramen lopen natuurlijk niet! Go Barack!

1 opmerking:

Yael zei

Leuk je enthousiasme .Wel ik ben benieuwd naar zijn daden .Als hij de president wordt, kun je over vier jaar vergelijken en zien wat het verband was tussen zijn woorden en zijn daden.Ik hoop dat hij doet wat hij zegt ( hmmm, wie zei dat hier ook al weer ?)

Yael