dinsdag 29 juli 2008

Grappig toeval

Yair kreeg vandaag bericht van twee verschillende vrienden. Zij krijgen alletwee begin volgend jaar een kindje! (inshallah)
Toevallig toch, dat ze alletwee vandaag hadden uitgekozen om dat te laten weten. Het is nou ook weer niet zo dat wij 583 vrienden in een "vruchtbare positie" hebben, dus de kans dat er twee op een dag het grote nieuws aankondigen is niet erg groot.

En ik ben zo blij voor ze!
(onderstaande kaart is natuurlijk een grapje, beide zwangerschappen zijn zeer gewenst)

1 opmerking:

Yael zei

grappig toeval zeg jij, maar volgens Einstein , dobbelt zelfs God niet.dus ehh,ja ik denk toch dat deze berichtgeving wel volstrekt gedetermineerd is. Voor mij is het dus grappig determinisme.Alleen weet ik nu weer niet of determinisme grappig kan zijn.Doet er niet toe. Dat jullie die berichten op die ene dag zouden krijgen lag dus vast.Of die kinderen op dezelfde dag geboren worden zou dus ook best eens kunnen ,maar ook best weer niet .We weten Het pas als Het er is, als Het is gebeurd dus.,citaat van prof.Cruyf. Maar het is gedetermineerd of misschien toeval en dan is het achteraf gedetermineerd door toevallige reactiepatronen .Kortom Cruyf kan goed voetballen, want dat staat vast.
Ik neem aan dat een van die kinderen, of misschien wel allebei Grote Voetballers zullen worden .
Yael