donderdag 5 maart 2009

Crisis

Voor mij zelf voelt De Crisis nog behoorlijk abstract aan. Hier in Cambridge zijn de huizenprijzen niet gigantisch gedaald en is de banenmarkt nog heel redelijk, dus er staan niet dramatisch veel huizen te koop. Niemand die ik hier ken is direct aangedaan door de crisis, hoewel misschien het feit dat de meeste universiteiten hun zoektocht naar nieuwe vaste staf hebben stopgezet het leven van veel mensen wel direct of indirect zal gaan beinvloeden.

Maar toen ik naar dit blog keek werd De Crisis ineens een stuk tastbaarder. Na twee pagina's foto's was ik te gedeprimeerd om nog door te klikken. Brrrrr. Ben blij dat ik niet zo'n baan heb, de financiele sector is niet echt een pretje nu, lijkt mij.

2 opmerkingen:

Yael zei

Die gezichten wordt je inderdaad niet blij van. Marte ,een vraag.Ik had je moeder een e-mail gestuurd en ik krijg geen reactie van haar.Zou ik het verkeerde e-mail adres hebben ontvangen.Wil je eens informeren svp.
Yael

Marte zei

Ik heb je ge-emaild met de contact gegevens van Josan. Ik weet zeker dat ze een van die twee email adressen regelmatig checkt, dus dat contact moet helemaal goedkomen nu....