vrijdag 13 maart 2009

www.marteotten.com

Aangezien ik tegenwoordig een professioneel en georganiseerd werkend leven probeer te hebben moest ik er toch eens aan geloven: een website. Maar ik had geen zin om me te verdiepen in dreamweaver, en kon geen informatie vinden over een persoonlijk website binnen het harvard domein. Dus: simpele oplossing, ik heb een domeinnaam gekocht, en daar nog een blog aan gehangen. Geen gedoe met webdesign, en ik vind het toch wel erg cool dat als je www.marteotten.com intypt, dat je dan op mijn eigenste website uitkomt!

Dit Marte in Amerika blog heb ik via blogger, maar mijn werk-website loopt via wordpress. En het leuke van wordpress is dat je daar gratis statistiekjes bij krijgt met de bezoekersaantallen van je blog, en waar ze precies naar hebben gekeken. Errug leuk. Hoewel de bezoekersaantallen tot nu toe niet echt in de papieren lopen, en bovendien vooral gericht zijn op de pdf's van alle artikelen waar ik (co-) auteur op ben. Alle illegale pdf's wel te verstaan, want ik schend natuurlijk eigenlijk het copyright van de uitgever door ze op mijn website te zetten. Ach... Alles om mijn bezoekcijfers op te krikken!

3 opmerkingen:

Yael zei

Hi Marte ,
Ik heb je website bekenen. Wel wel ,je hebt heel wat gepubliceerd en je collega's zien er leuk uit en de belofte van de recepten die nog gaan komen vond ik een smakelijk vooruitzicht.
Wat ik miste op de website ,dat is de mogelijkheid om te reageren niet zag.
Maar zal waarschijnlijk aan mij liggen.

Mooie site !!!

Liefs Yael

Yael zei

Ja ik vond jou er natuurlijk super gaaf op staan !!! Een zin zal ik even corrigeren.Dat is : ik zag de mogelijkheid om te reageren niet .Ik bedoel contact naar jou leggen via de website. Dus graag een aanwijzing voor deze digibeet
Liefs
yael

Marte zei

In de header staat mijn email adres & telefoonnummer. Email adres is een beetje raar, met [at] ipv @ en [dot] ipv . om te zorgen dat al die nare spammers met hun nare searchbotjes niet autoamtisch mijn werk email adres kunnen vinden en me kunnen bombarderen met penisvergroters. Maar als het goed is zouden mensen me wel moeten kunnen bereiken, via dat adres. liefs, Marte