donderdag 6 november 2008

My netflix thinks I like obscure movies!

Ja, Netflix! Ik ben nog steeds een fan, dvd's in de bus, live streaming films via internet, allemaal fantastisch. Er is alleen een klein probleem. Op de Netflix website kan je aan alle films die je hebt gezien een waardering geven. Op basis daarvan geeft de website dan suggesties voor andere films die je misschien wel zou willen zien. Op de een of andere manier heb ik iets fout gedaan want in de drie weken dat we nu geabbonneerd zijn zijn die aanbevolen films veranderd van niet-alleen-maar-hollywood-blockbusters naar obscure-en-zeer-kunstzinnige-maar-helaas-onbegrijpelijke-filmfestivalfilms.
Het lijkt er erop dat ik het slachtoffer ben geworden van het "My TiVo thinks I'm gay" syndroom! Gelukkig staat hier beschreven hoe ik kan ontsnappen aan de klauwen van dit monster. Ik moet nu gaan proberen Netflix te overtuigen dat ik zo nu en dan een obscure film wel leuk vind, maar dat het niet te gek moet worden. Dus ik ga maar snel even een paar filmpjes op Netflix raten (American Pie 1, 2 en 3 vond ik allemaal wel leuk, check, Bridget Jones, ook grappig, check, die laatste batmanfilm was ook niet slecht, check..... )

1 opmerking:

Anoniem zei

He Marte,

Net Obamas intervieuw gezien.
Het lijkt er op dat hij niets aan het toeval over laat. Zo een strakke regie. Hij stopt niet na zijn campagne, hij gaat gewoon door.
In dat tempo zou hij inderdaad wel eens het verschil kunnen gaan maken.
Laten we hopen dat hij het vol kan houden, het momentum is zeker daar.
Leuke foto overigens, jij als bloemenheks.

Groeten,

Ben