vrijdag 6 juni 2008

EK!!

Het EK komt eraan en ondanks dat het hier totaal niet leeft heb ik er wel heel veel zin in.
Ik ga me niet aan voorspellingen wagen, want dat is onbegonnen werk. Ondanks dat is het natuurlijk overduidelijk dat Duitsland gaat winnen, wat geen probleem is, zolang Griekenland zijn titel maar niet behoudt.
Het nederlands elftal geef ik helaas niet veel kans. Ik denk dat het een klein wonder is als we de groepsfase overleven, maar je weet maar nooit natuurlijk.

Om even een kleine schets te geven van hoe de komende dagen (lees weken) bij ons thuis er uit zullen zien deze illustratie:

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Yaïr, ja leuk he dat het EK is begonnen. Kan je de wedstrijden op de tv zien of kijken jullie via internet? Good luck & have fun! Groetjes Marije.
ps: Tot nu toe vind ik Portugal en Duitsland erg sterk overkomen.

yair zei

hi Marije!

Ik vond Duitsland ook erg sterk spelen, maar wij moeten vanmiddag nog dus je weet maar nooit... Misschien denk ik na vandaag wel dat NL de grote kanshebber is ;)

Ze zenden alle EK wedstrijden hier live uit op tv (op ESPN), wat me wel verbaast omdat het voetbal en met name het EK hier helemaal niet leeft.

Yael zei

toch leuk dat WIJ van Oranje zo mooi hebben gewonnen van de voormalige kampioenen.
Had Amerika door wat wij hier hebben gepresteerd ?
Yael

yair zei

ze hebben het nergens anders over!

Yael zei

Ik neem aan dat iedereen in Amerika nu wel weet hoe geweldig WIJ voetballen!! Ik was vandaag uit eten met een vriendin in Amsterdam.De wedstrijd was nog niet begonnen,maar mensen liepen al rond met oranje mutsen. En nu is er zelfs vreugde getoeter in het dorpse Amstelveen .
Nu die 2-0 en de kans dat Nederlnad nog een keer tegen Italie mag spelen.Toch een leuk spel ,nu het zo goed gaat.
Yael