dinsdag 20 januari 2009

Compleet ongerelateerd

Ik wil al tijden dit liedje posten:Iedere keer dat ik sneeuw ruim/ door sneeuw loop / veel sneeuw zie komt het weer in mijn hoofd. Waarom zou dat toch zijn? *15 ft of pure white snow.... Oh my lord! Padadadadudah*
Dus dit is het liedje dat in de afgelopen week het meeste interne "airtime" heeft gekregen. De hoogste nieuwe binnenkomer, met stip! (ppprrrrrapchapchapchap)

Anyway, ik had de clip nog nooit gezien, alleen maar het liedje gehoord. Nu ben ik ook fan van de clip. Ik zou willen dat ik er zo uit zou zien als ik dans......

5 opmerkingen:

yair zei

lekker nummer, maar uhmm, een nummer dat veel in je hoofd zit krijgt airtime? Oftewel iets dat in je hoofd zit, zit in de air. Kortom, je bent een airhead ;)

Marte zei

dommiebuns: dat is figuurlijk bedoeld. Vandaar de aanhalingstekens.

Snappie?

:-D

yair zei

ja maar een airhead is ook niet letterlijk bedoeld normaal gesproken....

Paul_O zei

Nou, Marte, ik geef toe: Heel mooi nummer, leuke clip! Krijgt van mij ook airtime als het hier gaat sneeuwen en ik de dijk sneeuwvrij moet maken voordat we naar de bewoonde wereld kunnen.

Marte zei

Hihihi, ja inderdaad. Het heeft toch echt wel iets hoor, zo'n pak sneeuw. En dan merk je ook meteen dat ze er hier wel redelijk aan gewend zijn, iedereen gaat meteen aan de slag om de stoep sneeuwvrij te maken, en zijn auto uit te graven!

Maar nick Cave is sowieso fantastisch, ik zou zeker meer van hem luisteren. Ik vind bijna al zijn cd's goed. Murder ballads is een leuke om mee te beginnen ;-)