woensdag 7 januari 2009

We're back!

Sorry voor de radiostilte! Als ik in Nederland ben heb ik ineens niets meer te melden..... Raar, want ook daar gebeurt vanalles, maar ik voel veel minder de neiging om dat te delen. Waarschijnlijk omdat ik daar meer dan genoeg mensen heb om mijn dagelijks leven mee te delen.

Ik ben gisteren na een voorspoedige reis geland rond een uur of negen, en met de taxi naar huis gegaan. Meteen mijn bed in gedoken natuurlijk, want eigenlijk was het al 3 uur 's nachts. Heerlijk geslapen tot 4 uur 's ochtends, want toen ging er buiten een autoalarm af en kon ik met geen mogelijkheid meer in slaap komen. Nu ben ik dus een beetje slaperig.

Verder heb ik vandaag mijn plan om de winter mijn fietsgedrag niet te laten beinvloeden doorgezet, en ben ik ondanks de schijnbaar lokaal beroemde wintermix van sneeuw, regen en hagel op hetzelfde moment toch naar mijn werk gefietst. Sinterklaas-zij-gedankt dat ik een prachtige regenbroek had gekregen toen ik in Nederland was, want ik ben nog nooit zo vaak ondergespat met enorme golven slush als vanochtend. Ik kijk er alleen niet erg naar uit om vanavond weer terug te fietsen door de poelen gesmolten sneeuwblubber.

Hier een fotootje van hoe de Harvard Yard er op dit moment uitziet:

Niet erg opwekkend he? En dit is wat mij zo te wachten staat:Misschien dat ik op de terugweg toch maar mijn fietshelm opdoe. Die ligt toch hier op mijn werk. En misschien onder deze weersomstandigheden zijn wat extra veiligheidsmaatregelen niet raar.

1 opmerking:

Yael zei

Nou lieve Marte ,je mag ons best even niet bij bloggen,maar zet aub wel een helm op als je daar gat fietsen,Liefs'yael