maandag 19 januari 2009

Sneeuwruimen

Dit blog is bedoeld om alle nieuwe, leuke en interessante dingen die ik hier in de VS meemaak met jullie te delen. Sneeuwruimen is misschien niet reuze interessant, maar het is voor mij wel iets compleets nieuws. Dus ik heb besloten om dat met jullie te delen, want dankzij de aanwezigheid van een fotograaf (jeeee, Yair is er weer!) heb ik leuke actiefoto's.
De onderstaande foto is voordat ik hard aan het werk ging. Vooral interessant is het spoor in de sneeuw. Ik ben bang dat dat van de rat is die in onze achtertuin onder de porch woont. Ratten zijn een heel normaal probleem hier in Boston en Cambridge, zo verzekert iedereen mij. Wij zijn dus niet speciaal vies, dat wil ik alleen maar even zeggen. We hadden hem (haar? hen?) in de zomer al zien lopen, maar ik had gehoopt dat de kou m misschien de nek om zou draaien. Niet dus. Getver. Nu moet ik echt aan de slag met vallen en gif.
Trouwens, je denkt wellicht, ratten hebben pootjes, dus dat spoor zou er heel anders uit moeten zien? Maar als je van dichtbij keek zag je ook pootafdrukken. De rat is alleen zo zwaar *iewiew* dat ie door de bovenste laag van de sneeuw heenzakt, het is haast meer alsof ie door de sneeuw heeft gezwommen.
En zie hier het resultaat van mijn harde werk! Wij kunnen weer met onze fietsen van de achterkant van het huis naar voren lopen!

2 opmerkingen:

Josan zei

Stoere foto's, en wat komt je muts er prachtig op uit!

Marte zei

Ik heb natuurlijk de stoerste foto's uitgekozen!
Jammer genoeg heb ik niet veel mogelijkheid om die muts op te doen, meestal als ik naar buiten ga, dan stap ik op de fiets en doe toch maar mijn helm op, dus dan past het niet. Maar die sporadische keer dat ik ergens heen loop (of sneeuwruim) dan gaat de muts zeker op!